Trädgårdskatter

Jag älskar katter och många av mina kunder har också katt. Här har jag samlat några godingar med en kort presentation.

Iris är en vacker birmafröken som bor ihop med Wilda i Torna Hällstad.

Bullen tog uppgiften att packa rullebören på största allvar idag. Nästa gång är det min tur :)

Stina är en försiktig och lite blyg tjej, men vi blev ändå snabbt vänner på hennes villkor.

Salli är vår andra "plantskolekatt" denna gången från  Vasaholm Trädgård. Hon är 11 år och älskar att leka och att kela. Hon är nog den barnsligaste katt jag vet även om hon ser lite barsk ut. Tyvärr fick hon en en tumör och avled i juli 2019, 12 år gammal.

Simpson är en bestämd äldre birma herre i Veberöd som undrar varför jag gräver i "hans" trädgård.

Wilda är en äventyrlig ocikatt som vaktar min bil när jag är och jobbar i Torna Hällestad. Hon är dessutom bra på att öppna dörrar och fönster, men inte lika noga med att stänga efter sig.

Valle är en sju kilo tung Maine coon. Han övervakar från min fleecetröja att jag gör ett ordentligt jobb hos familjen i Malmö.

Busfröna Chili och Puzzel upplever sin allra första vår i Hemmestorp. Allt är spännande, men lite läskigt ändå. Vi är gärna kattvakter till dessa godingar när familjen åker på semester.

Bellman är en stilig kille med rondör som bor i Dalby. Han gillar att hålla sin matte sällskap och när jag är där så är han intresserad av vad jag pysslar med.

Puzzel.

Ester är en old lady på 17 år som hör lite dåligt. Hon är "egen skörd" och föddes i vårt vedskjul i maj 2000. Hon går ut om det är fint väder annars ligger hon gärna inomhus där det är varmt och skönt. Tyvärr avled hon sommaren 2018, 18 år gammal.