Helles fantastiska trädgård!

Helle och hennes man Per-Anders har förvandlat Torna Hällestads gamla grustag
till en dröm för alla trädgårdsentusiaster.

Här finns orangeri, växthus, odlingar och flera olika trädgårdsrum med härliga sittplatser.

Familjen är i stort sett självförsörjande på grönsaker och har dessutom en egen biodling.

Det är en fröjd att få arbeta i denna fantastiska miljö och ihop med Helle!

Referenser

Vår trädgård i Torna Hällestad är ca 3000 m2 stor och består av flera olika delar. Under säsongen från mars till september jobbar jag heltid med skötseln av trädgårdslanden, rabatter och inte minst biodlingen. Att Annika ofta finns med och jobbar med mig är helt avgörande för ett bra resultat.

Här finns många olika arbetsmoment att ta itu med. Det ska rensas ogräs i landen, bland grus och plattor, vi planterar eller gräver bort. Häckar ska klippas, rosor beskäras, det ska gödslas och skördas. Annika är med på allt, är noggrann och kommer ofta med goda råd. Hon är pålitlig och trevlig att ha omkring sig vilket är viktigt för mig som ofta har besökare i trädgården eller deadlines som ska hållas. Den som på ett eller annat sätt behöver ett handtag i sin trädgård kan jag verkligen rekommendera att ta kontakt med Skånsk Trädgårdsvision och Annika.

Helle Christensen Hjort
hellechristensenhjort.com

Äntligen har vi fått fint i vår trädgård!

Lutfi Kolgjini, Vomb

Vi behövde klippa våra fruktträd nu och i framtiden. Letade på nätet lite på måfå efter någon som kunde hjälpa oss och fick en lyckoträff. Snabb respons - Bra resultat - Enkel kommunikation - Humana priser - Förstår och anpassar sig till kundens behov. Troligen kommer det bli andra projekt i framtiden också.

Peter Andersson, Veberöd

Sån tur att Annika finns! Hon gör iordning vår lilla trädgård där ogräset trivs.
Det blir så väl gjort, så det dröjer innan ogräset vågar sig upp igen.

Svea och Tore Johnsson, Vomb

Vår tomt är stor, drygt 7000 kvadratmeter, och en stor del är trädgård. Jag har under senare år sökt någon som kunde hjälpa mig med det dagliga arbetet i trädgården och fick genom rekommendationer kontakt med Annika. Hon är lätt att samarbeta med, alltid glad, noggrann och kommer ofta med goda råd. Det är roligt att arbeta tillsammans med Annika och jag hoppas få göra det även under kommande år.

Annette Ljunggren Persson, Hjärup

Tack Annika för att du med kärleksfull hand har tagit hand om vår trädgård den här sommaren. Varje gång du har kommit, har vi känt samma lättnad över allt du tagit dig an. Vi har fått lämna både plantering, beskärning och löpande skötsel i de bästa av händer. Nu ser vi fram emot nästa säsong med din hjälp.

Märit och Christer Mårtensson, Mariehem B&B

Våren 2009 träffade jag Annika för första gången på Vasaholm Trädgård, där hon gjorde sin praktik. Två månader senare tog hon sin examen på Hvilan Utbildning. Redan vid första mötet fick vi bra kontakt. Jag tyckte om Annikas lättsamma och glada sätt och snart blev jag hennes första kund. Elva år senare anlitar jag henne fortfarande. Annika är mycket lätt att samarbeta med. Hon utför sitt arbete till min fulla belåtenhet och jag kan därför varmt rekommendera henne.

Ingrid Nielsen, Veberöd

Till dig som vill ha det lilla extra i din trädgård. Vänd dig med förtroende till Annika - en pigg och glad tjej med otroligt form och färgsinne. Ser det stora i det lilla! Rekommenderas å det varmaste.

Birgitta i Lund

Varför jag väljer Annika och Skånsk Trädgårdsvision: En mycket kunnig och idé-givande trädgårdskonsultation som gav mig stor inspiration - och min enorma och förväxta schersmin gav du ett nytt liv! Det är med mycket stort förtroende jag återkommer till Skånsk Trädgårdsvision!!

Kim i Torna Hällestad

Vi anlitade Skånsk Trädgårdsvision för beskärning i vår trädgård och är mycket nöjda med både resultat och utförande. Kan varmt rekommendera Skånsk Trädgårdsvision till andra.

Frida i Veberöd

Har haft nöjet att ha Annika som deltagare på en beskärningskurs för äppelträd och kunde snabbt konstatera att hon har ett gott öga för beskärning. Hon är noggrann och arbetar med trädens bästa som målsättning.

Maria Andersson, Greenspire
www.greenspire.se